Fish & Soul 7.7.2018

Kesän paras satamafestivaali Fish and Soul tulee taas heinäkuussa! Suosittu satamafestivaali järjestetään nyt jo kuudetta kertaa. Fish and Soul kuuluu Virolahden kesään ja kerää vuosittain suuret määrät kävijöitä. Luvassa taas svengaavaa tunnelmaa, keinuvia rytmejä ja bilemeininkiä - sekä tietenkin rentoa satamamenoa upean merimaiseman äärellä Klamilan kalasatamassa.

Fish & Soul osana Sepramarkkinoita

Tänä vuonna Fish and Soul järjestetään osana Sepramarkkinoita. Sepramarkkinat on kaksipäiväinen, suomalais-virolainen markkina -ja kulttuuritapahtuma. Markkinat on käynnissä koko lauantai päivän ja tarjoaa värikästä ja vauhdikasta ohjelmaa koko perheelle: kaupankäyntiä, työpajoja, näyttelyjä sekä monipuolisia esityksiä ohjelmalavalla pitkin päivää. Markkinoilla tuotteitaan myyvät molempien maiden käsityöläiset ja paikallistuotteiden tekijät. Herkullisia ruokia ja juomia on tarjolla sekä Suomesta että Virosta.

Kun lauantain markkinapäivä lähestyy loppuaan, on aika vetää tanssikengät jalkaan sillä ilta huipentuu festarimeininkiin! Fish and Soulissa estradille noudee monipuolinen bilebändien kattaus kävijöitä viihdyttämään.

Esiintyjät

Virve Rosti

Illan pääesiintyjänä nähdään Virve "Vicky" Rosti. Ikinuori energiapakkaus on kiertänyt viihdyttämässä lauluillaan suomalaisia jo kuudella vuosikymmennellä ja saapuukin nyt juhlakiertueellaan Fish and Souliin 9-henkisen orkesterinsa kanssa. Ohjelmassa on upea 60v juhlashow!

Finnhitsien kuningattaren uraan mahtuu listahittejä niin monta, ettei niitä yhden käden sormet riitä laskemaan. Hitteihin kuuluu niin suomipoppia, rockia ja iskelmääkin, sekä aiemmilta vuosilta myös diskoa & soulia. Vickyn monipuolisuutta nähtiin myös Vain elämää -ohjelmassa 2015.

Armadas

Armadas on vuonna 2011 Lappeenrannassa perustettu orkesteri, joka soittaa kaikkien tuntemia hittibiisejä iskelmä-,pop/rock- ja tanssimusiikkigenrestä.

Ohjelmistosta löytyy sekä tuoreimpia hittejä että vanhoja helmiä. Energiseen settiin kuuluu meneviä biisejä mm. seuraavilta artisteilta/yhtyeiltä: Frederik, Juha Tapio, Yölintu, Agents, Beatles, Neljänsuora, Stray Cats jne.

Ella Tepponen & SMOOGIE


Smoogie syntyi kolmen kaveruksen rakkaudesta soulia, funkkia ja RnB:tä kohtaan. Pääosin ulkomaisia kappaleita coveroiva Smoogie soittaa musiikkia 60-luvulta tähän päivään omalla smoothilla tvistillä, sekä koukuttavalla groovella. Smoogien tuotanto sopii siis hyvin tunnelmoitavaksi, muttei tanssiminenkaan ole kiellettyä. Bändissä yhdistyvät ammattitaito, tuoreus ja ennen kaikkea - hyvä fiilis!


MASH Unplugged

MASH unplugged duo soittaa pop, rock ja blues klassikoita menneiltä vuosikymmeniltä.

Rautaisen ammattitaidon omaavat muusikot versioivat muun muassa seuraavien bändien ja artistien kappaleita: Eagles, Beatles, Rolling Stones, Clapton, Sting, Neil Young, Tom Petty, Bruce Springsteen, Bob Marley, U2, Bad Company, Queen, Leskinen, Karjalainen, Maijanen, jne.

Heiko Källo & Mati Metsis

Heiko Källo ja Mati Metsis ovat puolet Virolaisesta bilebändistä "Fantaasia", joka on keikkaillut ympäri Viroa vuodesta 2006. Suomessa bändi on esiintynyt aiemmin vuonna 2010, Sepramarkkinoilla Haminan Tervasaaressa. Klamilassa Heiko ja Mati tarjoavat yleisölle tuttua tunnelmamusiikkia ja lauluja kitaran ja pianon säestyksellä.

Fish & Soul -Etkot

Klamilassa rokki soi jo perjantaina, kun Sataman baarissa vietetään Fish & Soul -etkoja klo 18 alkaen. Ostamalla ennakkolipun Fish & Soul -satamafestivaaliin pääset etkoille maksutta (muuten sisäänpääsymaksu 5€).

The Rockanites

The Rockanites on syksyllä 2015 kitaristilaulaja Tuomas Levonmaan perustama Rock & Roll / Rockabilly -trio, joka nojaa sekä 50-luvun alkuperäiseen amerikkalaiseen että 70-luvun buumivuosien brittiläisen revivalsoundin tyylilajeihin. Keikalla nähdään sekä omaa materiaalia että tarkoin valittua lainamateriaalia yllämainituilta aikakausilta.

Pidemmittä puheitta, The Rockanitesin keikoilla on lupa ja tapana tanssia!


Liput

Lippujen hinta iltaohjelmaan: 15 €
Lippuja ostettavissa 1.6. lähtien Klamilasta Sataman baarista ja Kylätupa Ronkulista. Virojoen kesäinfoon liput tulevat myyntiin 20.6. alkaen.

Ostamalla liput ennakkoon, lunastat itsellesi ilmaisen etko-rakkekkeen!
(arvo 5€) Lisäksi ensimmäisille ostajille Fish & Soul festaripaita- tai pipo kaupan päälle!

Seuraa tapahtumaa somessa!

Tule talkoolaiseksi!

Tule mukaan tekemään kansainvälistä rantakulttuuritapahtumaa! Sepramarkkinoilla ja Fish & Soulissa tarvitaan apukäsiä monenlaisiin tehtäviin: mm. markkinajärjestelyihin, infopisteeseen, iltaohjelman lipunmyyntiin, liikenteenohjaukseen ja järjestyksenvalvontaan. Yhdessä homma sujuu hauskasti ja vaivattomasti. Tarjoamme talkoolaisille talkooeväät, tapahtuma T-paidan ja iloista tekemisen meininkiä mahtavassa tapahtumatiimissä!

Täytä allaolevasta linkistä avautuva lomake ja lähetä tietosi meille. Tervetuloa mukaan tekemään Sepramarkkinoita!