Suomalais-virolaista ystävyyden ja rantakulttuurin juhlaa

Sepramarkkinat on Virolahdella Klamilan satamassa la-su 7.-8.7.2018 järjestettävä suomalais-virolainen markkina- ja kulttuuritapahtuma. Sepramarkkinat pohjautuvat Viron ja Suomen rannikoiden sekä ulkosaarten asukkaiden satoja vuosia jatkuneeseen vaihtokaupan perinteeseen, jossa kalan ja maataloustuotteiden vaihtoon liittyi aina myös ystävyyttä, ilonpitoa, kohtaamisia ja kulttuuria.

Ohjelmalavalle saapuu yli sata esiintyjää Virosta parhaita taitojaan näyttämään. Yhdessä suomalaisten ystävien kanssa syntyy värikästä ja vauhdikasta kulttuurin juhlaa, jota ei aiemmin ole nähty. Työpajoissa voit itse kokeilla käsitöitä, taidetta, musiikkia - myös herkullisia ruokia on tarjolla sekä Suomesta että Virosta. Markkinoilla tuotteitaan myyvät molempien maiden käsityöläiset ja paikallistuotteiden tekijät.

Tapahtuman järjestää Virolahden kunta, Pro Kelkkaniemi ry, Klamilan seura ry sekä useat yhteistyökumppanit.

Tervetuloa tekemään kauppaa Klamilan satamaan!

Myyjähaku on avoinna nyt. Tapahtuman myyntiartikkeleina voi olla virolaisia ja kymenlaaksolaisia käsitöitä tai lähiruokaa sekä kalaa. Markkinoille voit ilmoittautua sähköisen lomakkeen kautta tästä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tutustu Markkinaohjeisiin ennen ilmoittautumista. Ohessa myös ulkomyyntiohje, palo- ja sähköturvallisuusohje ja pelastusviranomaisen telttojen kiinnitysohje.

Markkinoiden koordinoinnista vastaa Pro Kelkkaniemi ry & Klamilan seutu ry.
Jos sinulle herää kysymyksiä, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen: sepramarkkinat@gmail.com.

Ulkomyyntiohje
Palo -ja sähköturvallisuusohje
Telttojen kiinnitysohje

Tietoja majoittumisesta Virolahden alueella löydät täältä.

Seuraa tapahtumaa somessa